Over ons

Danielle, Floris en Hendrik alle drie geboren en getogen in Huizen. Alle drie delen ze hetzelfde horeca bloed. Ook zij hebben helaas de gevolgen van het corona virus mogen ervaren waardoor het werk wat ze hadden volledig wegviel.

Maar stilstand is achteruitgang. Juist nu wanneer de wereld door elkaar geschud is, hebben ze besloten de ellebogen tegen elkaar te slaan. Het is tijd de opgebouwde kennis en ervaring te vertalen naar een pop-up traiteur.

Anderhalf kort samengevat:
Passie voor (lokaal en vegetarisch) eten en mensen kennis laten maken met nieuwe geuren, kleuren en smaken.

floris

Floris

Floris ontdekte zijn passie voor eten op vroege leeftijd en heeft de koksopleiding in Amsterdam afgerond. Daarna heeft hij bij verschillende horeca gelegenheden de kneepjes van het vak geleerd. Nadat hij lange tijd als zzp’er heeft gewerkt op verschillende plekken waaronder De Goede Gooijer is hij nu te vinden in de keuken van Anderhalf, waar alles wat in de vitrine ligt van zijn hand komt.

Danielle

Danielle was altijd de vaste kracht bij Rustwat totdat het Anderhalf avontuur begon. Dankzij haar grote passie voor het horeca vak heeft ze jarenlange ervaring opgebouwd. Zij zorgt ervoor dat elke gast tevreden de deur uitloopt en kan niet wachten om datzelfde met Anderhalf voor elkaar doen. 

hendrik

Hendrik

Hendrik heeft het vak leren kennen dankzij zijn grotere broer Floris. Zij aan zij toen Hendrik op 16-jarige leeftijd in de afwas mocht staan is zijn liefde voor de horeca steeds groter geworden. Alleen is Hendrik naar de bediening verplaatst. Dit heeft hij o.a. mogen doen bij het W hotel en Icebar Barcelona. Terwijl hij nog zijn studie commerciële economie aan het afronden is, kan hij niet wachten om te beginnen met het Anderhalf avontuur.

We doen er alles aan om volgens de richtlijnen van het RIVM te werken.

Daarom hebben we de volgende richtlijnen opgesteld. Waaronder dat er maar maximaal 1 persoon in de winkel mag zijn!

Corona Maatregelen