In samenwerking met verschillende sportscholen

Elke werkdag een
lekkeregezondeverseeerlijkebewuste maaltijd

Reserveer jouw gerecht ONLINE en laat het bezorgen op jouw gewenst moment! 

Eet je fit

De voordelen van Eet je FIT

Laat je verassen door de smaken die wij te bieden hebben en proef het verschil!

Specialisten en professionals

De gerechten zijn zorgvuldig samengesteld door een professionele chef, voedingsdeskundige en personal trainer.

Vaste prijs

Elk gerecht is 11 euro. Ben jij lid van een aangesloten sportclub/dietistyogaschool?
Dan krijg je 10% korting op je maaltijd!

Weet wat je eet

Elke maaltijd is minimaal 500 gr die altijd 200gr groentes bevat. Daarbij hebben we de Kcal, vetten en koolhydraten al voor je berekent. Perfect voor als je een dieet volgt!

samenwerking met sportscholen

Sommige aangesloten sportscholen bieden de maaltijden ook aan op hun eigen locatie. Vraag er naar bij de desbetreffende sportschool!

10% korting

Alle sporters die bij een aangesloten sportclub een maaltijd afhalen krijgen 10% korting op hun maaltijd. Laat wel even een bewijs zien van inschrijving of je sportpas.

Geen zin om te koken, wel lekker eten

De maaltijden worden elke dag vers bereid en dat proef je. Omdat het verse gerechten zijn is het mogelijk de gerechten 3 dagen, afgesloten te bewaren in je koelkast. Zo kun je ook vooruit plannen als je niet zeker weet of je de volgende dag laat thuis bent van werk. 

Reserveren

Omdat er een bepaalde hoeveelheid maaltijden per dag worden klaargemaakt is het van belang dat je jouw gerecht dient te reserveren. op = op, dus wees op tijd met het bestellen van je maaltijd! Reserveren kan online via het reserveringsformulier of door te bellen naar: 0642434245

ophalen

Geef tijdens de reservering aan wanneer je het gerecht wil komen ophalen. Op Maandag en Dinsdag kun je jouw gereserveerde maaltijden ophalen bij sportschool LEEF in Blaricum. De rest van de week is het mogelijk uw gerecht op te halen bij ons in de winkel.

Week 1:
14 t/m 18 september

Reserveer jouw gewenste maaltijd en laat ons weten wanneer u het gerecht wil ophalen. Reserveren kan via het bestelformulier hieronder of bel naar:
06 42434245


Week 2:
21 t/m 25 september

Reserveer jouw gewenste maaltijd en laat ons weten wanneer u het gerecht wil ophalen. Reserveren kan via het bestelformulier hieronder of bel naar:
06 42434245

eet je fit 2