Bent u op zoek naar catering in Huizen en omstreken?

Met onze persoonlijke aanpak en passie voor eten helpen we u graag verder met het neerzetten van uw evenement. Samen bespreken we de mogelijkheden en laten we onze creativiteit los om een gepaste oplossing te vinden. 

Passie

Onze passie voor lekker eten proef je terug in het eten wat we serveren. Floris zegt dat hij altijd zijn geheime ingrediënt gebruikt tijdens het koken: liefde.

Persoonlijk

U heeft vast al een idee hoe u uw evenement er ongeveer komt uit te zien. Daarom willen we samen met u, de mogelijkheden bespreken en ons aanpassen op uw catering. 

Creatief

Groentes! Dat is tenslotte waar ons hart ligt. Echter draaien we ons hand niet om voor een mooi stuk vlees of vis. Dankzij creatief na te denken over bewust eten komen er de mooiste en lekkerste gerechten op tafel te staan.

Mogelijkheden

Achter elke catering of event zit een gedachte. Dit kan een verjaardag zijn in de achtertuin of merkactivatie van uw bedrijf. Hoe dan ook, helpen we u graag meedenken. Opzoek naar nieuwe, creatieve mogelijkheden voor uw event.

Zakelijk

Catering op kantoor zoals een buffet, een gezonde goody bag met smoothies of groentewraps. We helpen u graag verder met het zoeken naar gepaste mogelijkheden binnen uw bedrijf. 

Totaal concept

Bent u opzoek naar het gehele plaatje? We nemen de aankleding, personeel, eten, drinken, etc. uit handen waarna u alleen nog hoeft te genieten.

Privé

Een verjaardag bij u thuis? We kunnen zorgen voor een goede basis met bijvoorbeeld het leveren van ons eten. Indien u liever helemaal geen omkijken heeft naar de catering kunnen we ook personeel inzetten om dit uit handen te nemen!

Extra mogelijkheden

Hieronder vindt u de mogelijkheden die extra in te zetten zijn tijdens uw catering / event.

Bakfiets

Het warme hout in combinatie met de zwarte details maakt de bakfiets ideaal als decoratie of uitgiftepunt. Ook is het mogelijk om er verse koffie op locatie mee te schenken!

Workshop

Tijdens onze workshop die Floris aan u geeft leert u nieuwe smaken, geuren en kleuren kennen. Al snel zult u merken dat zijn passie voor eten aanstekelijk werkt. (Workshops zijn pas mogelijk vanaf 10 personen)

Big Green Egg

Er zijn ontelbaar veel gerechten die bereid kunnen worden op deze keramische krachtpatser. Kijk maar onze gerookte forel op de menu kaart! De big green Egg wordt alleen met personeel verhuurd.