Bedankt voor uw interesse in onze menu kaart.

De gerechten worden warm meegegeven en kunnen afgehaald worden bij ons in de winkel of bezorgd worden bij u thuis. Bestellen kan telefonisch of via thuisbezorgd.nl.

De allergenen geven aan wat voor ingrediënten er in het gerecht zitten die van toepassing kunnen zijn op een dieet of allergie. Veelal kunnen we onze gerechten die vegetarisch zijn ook veganistisch bereiden. Vraag hier naar bij onze medewerkers. 

Onze specials van de dag en de Chef’s special variëren wekelijks! Op onze homepage vindt u de huidige specials van de week!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze specials? Like dan onze social media kanalen!

 

Bowls en salades

Onze salades zijn perfect om naast je maaltijd te eten. Hiervoor kun je beter de kleine salade nemen. Wil je een maaltijdsalade? Dan adviseren we om de salade van €11 te kiezen. 

Alle salades zitten vol groentes en andere gezonde toevoegingen.

De tabouleh salade komt oorspronkelijk uit de Libanese keuken en heeft als basis bulgur. Deze heerlijke frisse salade is heerlijk om te combineren met de flatbread falafel. 

De Gado Gado bowl is een klassieke Indonesische salade. De knapperige groentes in combinatie met basmati rijst en pindasaus is perfect als maaltijdsalade.

De Buddha bowl is een afgeleide van een Poké bowl. Alleen is deze bowl op basis van sla. Dagelijks wisselen we van verschillende toppings om deze zo vers mogelijk te houden.



  

Flatbread & soepen

Onze flatbread wraps zijn zowel vegan, vegetarisch als met kip te krijgen. 

Voor de vegan shoarma bereiden we knolselderij exact hetzelfde als de echte shoarma, je zult het verschil nauwelijks proeven!

De crispy sticky chicken is van biologische scharrelkip en wordt in het Libanese brood gerold met zoetzure saus en sla. 

Miso ramen is een rijk gevulde Japanse noodle soep. De bouillon trekken we geheel zelf en is geïnspireerd op onze vakantietrip in Japan.






 

Warme vega, vis of vlees gerechten

De traditioneel Italiaanse melanzane wordt bereid met aubergine die een hele nacht wordt gepekeld en uitgelekt. Het lijkt op een lasagna en is ook erg populair onder de kinderen.

Heeft u wel eens een vegetarische stroganoff geprobeerd? Dan is dit uw kans. De romige saus met paddenstoelen en krieltjes zijn ook heerlijk te combineren met brood en dips.

Een van onze hardlopers is de Dutch beef stew. Doordat het vlees heel langzaam gaart en dun wordt gesneden valt het helemaal uit elkaar. De Koreaanse invloed is terug te vinden in de saus omdat deze op basis van sesam en peper is. 





 

Veggie roast

De groentes die we roosteren geven we allemaal wat lekkers mee. Zo wordt de hasselback biet gekookt, ingesneden, bereid met tijm, rozemarijn en afgemaakt met salsa verde en feta.

De aardappel wedges worden geserveerd met zelf gemaakte vegan mayonaise en zijn super goed te combineren met de visburger.

Ben jij een zoetekauw? Dan is de ambachtelijke carrot cake met icing, rozijnen en noten misschien wat voor jou. Of kies je liever de appel frangipane, die wat lijkt op een appeltaart maar dan met een bodem van spijs. 







 

Drinks

Tijd om te proosten! 

Dat kan met onze False Bay wijnen uit waterkloof, Zuid-Afrika. Er is keuze uit 2 witte of 2 rode wijnen.

Ook hebben we aan de non alcoholische drinkers gedacht. De Fentimans soda’s worden 8 weken gefermiteerd waarna de gebotteld worden. Verkrijgbaar in 3 smaken.